اهداف و رسالت

1391/2/18 0:0

 

 
بیان اهداف و رسالت مرکز :

 مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر متناسب با قانون آموزش مداوم جامعه پزشکی با اهداف و رسالت ذيل فعالیتهای خود را طراحی و برنامه ریزی نموده و لازم الاجرا می داند.

- حفظ و تقویت آموخته های پیشین
- حفظ و ارتقاء مهارت های کسب شده قبلی
- آشنایی با تازه های علمی و عملی حرفه اي گروههای هدف
- افزایش کارایی مدیریتی بالینی و به تبع آن افزایش کیفی خدمات بهداشتی – درمانی
- افزایش کارایی مدیریتی خدمات بهداشتی با برگزاری دوره های متدولوژی آموزشی - مدیریتی
- آشنا كردن جامعه پزشكي با سياست ها، جهت گيري ها و اولويت هاي بهداشتي- درماني كشور و جلب مشاركت جامعه پزشكي
- برنامه ريزي و اجراي آموزش هاي حضوري و غيرحضوري و ترغيب مشمولين قانون به فعاليت هاي پژوهشي، تأليف، ترجمه و مقاله نويسي

حيطه موضوعات آموزش مداوم شامل دانش و مهارت هايي هستند كه متخصصين فن به عنوان علوم پايه پزشكي، اصول طب باليني و مراقبت هاي پيشگيري، شناسايي نموده و مورد بحث و آموزش قرار مي گيرند.

گروه هدف فعالیت های آموزش مداوم كليه شاغلان حرفه هاي پزشكي و وابسته پزشكي بر مبناي متن قانون بوده که شامل :
پزشك عمومي ، دندانپزشك ، دكتر داروساز، كليه متخصصين علوم باليني و دكتراي حرفه اي علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی و دكترای علوم بهداشتی و كلیه شاغلان حرف وابسته پزشكی ( نظیر پرستار ، ماما ، فیزیوتراپ ، شنوايي سنج ، بينايي سنج و … )

برنامه های این مرکز از انواع فعالیت های سمینار ، كارگاه ,كنفرانس علمي ، برنامه های مدون،كنگره و دوره های آموزشی كوتاه مدت حرفه ای تشكیل شده است.در حال حاضر تلاش بر ورود به عرصه E-Learning ، فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و خودآموز نیز در صدر برنامه ها قرار گرفته است .
این مرکز، طراحی و ارایه برخی از فعالیتها را با همکاری سایر سازمانها ، گروه ها، بخش ها و واحد های زیر مجموعه ( مانند: بیمارستانها ، مراکز بهداشتی ،درمانی ،آموزشی و پژوهشی ، معاونت ها ، دانشکده ها ، سازمان نظام پزشکی و پرستاری و ... ) به انجام رسانده و لیکن بر فعالیت های آموزشی آنها نظارت داشته و مسوولیت طراحی و کیفیت فعالیتها بعهده مرکز می باشد .

در نهایت امیدواریم که با اجراء برنامه ها و ارزیابی عملکرد خود از میزان دستیابی به نتایج مورد انتظار از طرق مختلف اعم از تشکیل جلسات منظم و مکرر کمیته آموزش مداوم و به بحث و گفتگو گذاردن حاصل تجزیه- تحلیل نیازسنجی ها و ارزشیابی های بدست آمده از دیدگاه مشمولین ، متخصصین و کارشناسان مربوطه و دخیل دادن آنها درطراحی و اجراء برنامه های آتی ، به اهداف مذکور ( حفظ ، توسعه و ارتقاء دانش و مهارت گروه های هدف ) دست پیدا کرده تا بتوانیم با تغییر در توانمندی و عملکرد گروه های هدف در بهبود سطح کیفی مراقبت ها و خدمات بهداشتی و سرانجام ، در ارتقاء سطح سلامت عمومی جامعه سهیم باشیم .

 

 

 


تاریخ بروز رسانی:   20 امرداد 1398

تعداد بازدید:   ۱

 


چاپ
< >